6944220787 Δωδεκανήσου 49, Πετρούπολη, Αττική gianniskotsabas@yahoo.com
 
 
     
  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
FLYING ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ | Μεταφορική Εταιρεία, Πετρούπολη Αττική
 
     
 
Η εταιρεία μας, "FLYING ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ", με έδρα στην Πετρούπολη Αττικής, έχει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Διαθέτουμε σύγχρονο στόλο οχημάτων και εξειδικευμένο προσωπικό, είμαστε πάντα προσιτοί και έτοιμοι να αναλάβουμε μεταφορές και μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα. Η εξυπηρέτησή σας είναι η προτεραιότητά μας, και είμαστε διαθέσιμοι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη στον χώρο των μεταφορών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
     
     
 
   

 
Ανυψωτικό Μηχάνημα
Διαθέτουμε ανυψωτικό μηχάνήμα για ανύψωση βαριών αντικειμένων και επίπλων για την ασφαλή μεταφόρά τους.
 
   
Γερανός
Διαθέτουμε εξειδικευμένο γερανό για την ανύψωση και μετακίνηση βαριών φορτίων. 
 
   
Αποθήκευση Αντικειμένων
Παρέχουμε υπηρεσίες αποθήκευσης αντικειμένων για την ασφαλή φύλαξη και διαχείριση των προσωπικών σας αντικειμένων ή εμπορευμάτων. 
 
   
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η αφοσίωσή μας στη συνέπεια και ο επαγγελματισμός μας εξασφαλίζουν πως οι μεταφορές σας θα πραγματοποιηθούν άμεσα και με οικονομικό τρόπο.

Περισσότερα
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Η εμπειρία μας, σε συνδυασμό με την εγγύηση της μακράς παρουσίας μας στον χώρο, μας επιτρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε μετακίνηση με αξιοπιστία και επαγγελματισμό.

Περισσότερα
Αξίζει να μας εμπιστευτείτε!

Αξίζει να μας εμπιστευτείτε!

Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε πάντα την κατάλληλη λύση. Με ένα απλό τηλεφώνημα, αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένα τη διαδικασία της μεταφοράς ή μετακόμισης που επιθυμείτε. Η εξυπηρέτησή σας είναι η προτεραιότητά μας.

Περισσότερα