6944220787 Δωδεκανήσου 49, Πετρούπολη, Αττική gianniskotsabas@yahoo.com
hero image

 

 

 
 
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
FLYING ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ | Μεταφορική Εταιρεία, Πετρούπολη Αττική
 

Αν ψάχνετε μια αξιόπιστη επιλογή για τις μεταφορές σας, η εταιρεία μας, "FLYING ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ", στην Πετρούπολη της Αττικής, είναι εδώ για εσάς. Με δεκαπενταετή εμπειρία, παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μεταφορών σε ολόκληρη την Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα.

Η αφοσίωσή μας στη συνέπεια και ο επαγγελματισμός μας εξασφαλίζουν πως οι μεταφορές σας θα πραγματοποιηθούν άμεσα και με οικονομικό τρόπο. Είτε πρόκειται για μετακομίσεις εντός της Αθήνας είτε για παραδόσεις σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, μπορείτε να βασίζεστε στην εξειδίκευσή μας για αξιόπιστες και προσιτές μεταφορές.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

αντικείμενα και εμπορεύματα πάσης φύσεως στο μέρος που επιθυμείτε, με ακριβή χρόνο παράδοσης και με το κατάλληλο μέσο μεταφοράς. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:
   
  Μεταφορές αντικειμένων όπως, πλυντήριο, ψυγείο, τηλεόραση κ.λπ. 
  ► Μεταφορές εμπορευμάτων
  ► Διανομές αντικειμένων
   
   
 

Η εταιρεία μας είναι εδώ για να καλύψει κάθε μεταφορική σας ανάγκη με καθημερινά δρομολόγια.

Είτε πρόκειται για ιδιώτες είτε για επιχείρηση, παρέχουμε ασφαλείς μεταφορές χωρίς φθορά των εμπορευμάτων, των προσωπικών σας αντικειμένων ή του εξοπλισμού σας.

Καθώς κατανοούμε ότι κάθε μεταφορά είναι μοναδική, στοχεύουμε στο να προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας για να εξασφαλίσουμε μία οργανωμένη και άριστη μεταφορά για εσάς.

 
 
 
 
 
 
 
 
Αξίζει να μας εμπιστευτείτε!

Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε πάντα την κατάλληλη λύση. Με ένα απλό τηλεφώνημα, αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένα τη διαδικασία της μεταφοράς που επιθυμείτε.
Η εξυπηρέτησή σας είναι η προτεραιότητά μας.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε την επιλογή των εργασιών που εσείς επιθυμείτε για την μεταφορά ή
την μετακόμισή σας αλλά και για να σας δώσουμε την προσφορά μας.