6944220787 Δωδεκανήσου 49, Πετρούπολη, Αττική gianniskotsabas@yahoo.com
hero image

 

 

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
FLYING ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ | Μεταφορική Εταιρεία, Πετρούπολη Αττική

Η εταιρεία μας, "FLYING ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ", με έδρα στην Πετρούπολη Αττικής, έχει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Διαθέτουμε σύγχρονο στόλο οχημάτων και εξειδικευμένο προσωπικό, είμαστε πάντα προσιτοί και έτοιμοι να αναλάβουμε μεταφορές και μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα. Η εξυπηρέτησή σας είναι η προτεραιότητά μας, και είμαστε διαθέσιμοι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη στον χώρο των μεταφορών.

 

 

 

FLYING ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ:

Ταχύτητα, Ασφάλεια, Εξυπηρέτηση - Φτερά στις Μετακομίσεις Σας!

 

 

 

 

 

 

   
   
 

ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

Αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και πακέτων που προσαρμόζονται στις ανάγκες των πελατών μας. Διαθέτουμε πλήρη εξοπλισμό και έναν μεγάλο στόλο σύγχρονων οχημάτων, επιτρέποντάς μας να ανταποκριθούμε σε κάθε είδους μεταφορική αποστολή στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας παράλληλα πολύ οικονομικές τιμές.

Η εμπειρία μας και η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας μας καθοδηγούν σε συνεχείς βελτιώσεις και ανάπτυξη υπηρεσιών. Παραμένουμε ανθρωποκεντρικοί, επενδύοντας στην προσωπική επαφή με κάθε πελάτη. Προτού αναλάβουμε οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση, πραγματοποιούμε προσωπική εκτίμηση του χώρου σας και των αντικειμένων που επιθυμείτε να μεταφέρετε. Έτσι, παρέχουμε προσαρμοσμένα πακέτα υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες σας, με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτησή σας.

 

 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και κανονίστε την μεταφορά ή την μετακόμιση που επιθυμείτε